Raspberry Pi 5 - 4GB RAM
Skladem 5 a více kusů
1 669,00 Kč
1 379,34 Kč bez DPH
Rpishop CLUB
Za nákup tohoto produktu získáte 16 bodů.
Vyberte variantu:
Popis
Obsah balení
1 × Raspberry Pi 5 – 4GB RAM
Parametry
Architektura | ARMv8.2-A |
---|---|
DC konektor | USB-C PD |
Frekvence [MHz] | 2400 |
Grafická karta | VideoCore VII |
Jádro | Cortex-A76 |
Micro SD slot | Ano |
Model procesoru | Broadcom BCM2712 |
Operační systém | Bez operačního systému |
PCIe 2.0 x1 | 1 |
Počet jader procesoru | 4 |
Jsme oficiálním distributorem mikropočítačů a dalšího příslušenství značky Raspberry Pi pro Českou republiku a Slovensko. U nás máte jistotu originálního zboží, kompletního servisu a odborného poradenství, které čerpáme z mnohaletých zkušeností. Nabízíme nejširší výběr příslušenství pro Raspberry Pi a rádi vám pomůžeme vybrat to nejlepší pro Vaše projekty.
Osobně nás můžete navštívit také na prodejně v Roudném u Českých Budějovic.
Originální
produkty
Odborné poradenství
Široký
sortiment
Autorizovaný
servis
Diskuze
Pro přidání dotazu je třeba se přihlásit
Dobrý den,
Pi 5 je super, zprovoznil jsem na tom vše co jsem potřeboval.
Bohužel jediná věc co mě trápí je tato.
Pokaždé když Pi vypnu nebo rebootuji a poté znovu zapnu, tak po naběhnutí systému se Pi nepřipojí znovu k internetu. Pokaždé musím odpojit a znovu připojit LAN kabel.
Tímto vlastně nemohu rebootovat na dálku a musím vždy manuálně zapojit. Přitom Pi se v OS zdá k routeru připojeno, ale bez vytažení je zcela nedostupné z jakéhokoliv jiného počítače v síti.
Testováno jak na Raspberry OS i Ubuntu. Testováno různé nastavení síťe atd.
Bohužel nevím jestli je to mým routerem či nějakým nastavením v OS nebo je vadné Pi.
Na unternetu jsem nic nenašel.
Zkusíte mi poradit?
Díky
Dobrý den, chci se zeptat, zda informace o dostupnosti v prosinci platí i pro předobjednávky z doby oznámení rpi5, nebo zda tyto předobjednávky budou vyřízeny dříve, případně zda je nějaká přibližná informace o datu odeslání. Děkuji
Dobrý den,
Pro předobjednávky z dřívějšího data platí samozřejmě přibližné datum dostupnosti, které bylo uvedeno u produktů v době objednávky. Pokud si přejete znát přesnější termín, kontaktujte nás prosím s číslem Vaší objednávky na e-mailu obchod@rpishop.cz. Děkujeme
Plánujete pro raspberry pí 5 prodávat i M.2 HAT?
Dobrý den,
ano- tento produkt má výrobce pouze v přípravě a zatím není dostupný. Bude v naší nabídce hned co bude možné.
1 recenze Raspberry Pi 5 – 4GB RAM
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Vojtěch Salajka –
O poznání rychlejší oproti čtverce. Bootuje i z USB 3, ale flashku (Samsung Fit Plus 256GB USB 3.1) se mi nejdříve nedařilo zasunout. Bylo nutné mírně odehnout boční přítlačné plíšky USB portu u PI.