Argon NEO Raspberry Pi 4 Case

Hodnoceno 5.00 z 5 na základě 2 hodnocení zákazníků
Kód: ARG002
Značka: Argon 40
Skladem 5 a více kusů
429,00 
354,55  bez DPH
Rpishop CLUB
Za nákup tohoto produktu získáte 4 bodů.
Více informací

Hliníková krabička speciálně navržená pro potřeby Raspberry Pi 4B.

Více

Popis

Argon NEO Raspberry Pi 4 Case

Hliníková krabička speciálně navržená pro potřeby Raspberry Pi 4B.

Minimalistický design
Krabička speciálně navržena pro dokonalou funkcionalitu Raspberry Pi 4 Model B.

Vyrobeno z hliníku
Argon NEO Raspberry Pi 4 Case je vyrobena ze slitiny hliníku s leštěným povrchem v barvě Space Grey, která ještě umocňuje její ohromující estetiku a zároveň snoubí funkčnost krabičky.

Pasivní chlzení
Krabička zároveň slouží jako pasivní chladič pro Raspberry Pi 4B, které má vyšší požadavky na chlazení než předchozí modely Raspberry Pi.

Robustní a zároveň přenosná
Umístění Raspberry Pi do krabičky je snadné. Krabička je také přenosná, můžete si ji s sebou vzít kamkoli.

Magnetické odnímatelné víko
Na vrchní části krabičky se nachází odnímatelné magnetcké víko, které můžete odstranit, abyste se dostali ke GPIO pinům, pokud je potřebujete používat pro svůj projekt.

Přístup ke všem GPIO portům
Pokud zrovna nepotřebujete používat GPIO porty, můžete nechat horní víko zaklapnuté a všechny piny chráněné před vlivem prostředí.

Specifikace

• Kompatibilita: Raspberry Pi 4B
  • Rozměry:
    • Délka: 9.53 cm
    • Šířka: 7.15 cm
    • Výška: 2.75 cm

Obsah balení

• 1x Argon NEO Raspberry Pi 4 Case
  • 1x Sada teplovodivých nálepek a šroubů

Parametry

Barva Šedá, Stříbrná
Materiál Hliník
Model počítače Raspberry Pi 4B
V krabičce Samostatně

Diskuze

Pro přidání dotazu je třeba se přihlásit
Mám na téhle krabičce na CPU 47 stupňů v idle a nepodařilo se mi při zátěžovém testu, který jsem zapomněl nechat běžet dvě hodiny, přesáhnout 75. Ale samozřejmě už byla na dotek nepříjemně horká.
Civiceg3
Dakujem velmi pekne za odpoved
Civiceg3
Dobrý deň , rád by som sa opýtal či bude postačovať pre RPi4 krabička s pasívnym chladením . Na Raspberry bude bežať Homeassistant. Ďakujem . Aktuálne používam originál krabičku s malým ventilátorom a je to hlučné. Priemerná teplota CPU je cca 60°
Dobrý den, na Homeassistanta pasivní chlazení bohatě stačí. Tato krabička je vhodná a nebo Vám doporučuji ještě tuto ke zvážení https://rpishop.cz/pro-raspberry-pi/3533-cooler-master-pi-case-40-pro-rpi-4b.html?ssa_query=cooler. Máme na ní velice dobrou zpětnou vazbu.

2 recenze Argon NEO Raspberry Pi 4 Case

1. Radek Šanda

Pro mé objevování světa raspberry je v pohodě. Je elegantní, nenáročné projekty v pohodě uchladí. Líbí se mi, že kvůli výměně SD karty jí nemusím rozebírat. Plastový spodek netlumí wifi. Doporučuji.

2. Lukas M.

Pre mna je to jedna z najlepsich case. Vyborne a ucinne pasivne chladenie, kde cele telo hlinikovej krabicky sluzi na odvod tepla.
    Co sa mi najviac paci, su silne magnety v hornej casti. To som vyuzil na uchytenie krabicky zospodu (kovovej) policky v racku.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Počkejte prosím