KKSB prémiová hliníková krabička pro Raspberry Pi 4 s pasivním chladičem, šedá
Popis
KKSB prémiová hliníková krabička pro Raspberry Pi 4 s pasivním chladičem, šedá
Dokonalý odvod tepla po celé ploše krabičky.
Tato unikátní hliníková krabička je celá vyrobena z jednoho kusu hliníku. Povrchové úpravy byly vytvořeny pomocí CNC. Díky tomu má krabička krásný čistý design a také je vyrobena se skvělou geometrickou přesností, která je mnohonásobně lepší než u jiných hliníkových krabiček, jež se vyrábí pomocí tlakového lití.
Celé tělo krabičky funguje jako chladič, proto není potřeba přidávat žádné další chladicí prvky, větráky a podobně. Výstupek ve víku krabičky přímo přiléhá na CPU Raspberry Pi, odvádí z něj teplo a zároveň ho ochlazuje. Pro kontakt mezi chladičem a CPU Raspberry Pi 4 stačí jen mezi procesor Raspberry Pi a chladič krabičky nalepit teplovodivou nálepku, která je součástí balení. Raspberry Pi 4 je výkonnější než RPI 3 a lze jej mnohem snadněji přehřát. Pro náročnější použití jako hraní her, sledování 4K atd. je tak chlazení povinností. Přenos tepla v krabičce usnadňuje a zefektivňuje tepelná podložka/dno krabičky.
V krabičce budete mít přístupné všechny konektory, kromě GPIO pinů. V zadní části je navíc i výstup pro vyvedení plochého kabelu pro kameru.
Tato krabička výborně řeší chlazení Raspberry Pi 4, určitě se nemusíte bát, že byste svůj procesor přehřáli, i kdyby bylo Raspberry Pi zatěžováno po velmi dlouhou dobu.
Krabičku sestavíte úplně jednoduše: Spodní víko je snadno přišroubujete k pevnému hliníkovému tělu krabičky. Stabilitu krabičce zajistí gumové nožičky.
Podpora
Obsah balení
- 1x Hliníkové tělo krabičky
- 1x Hliníkové dno krabičky
- 2x světlovod pro indikaci LED
- 1x teplovodivá nálepka pro procesor Raspberry Pi
- 4x šroub
- 4x gumová nožička
Parametry
Barva | Černá |
---|---|
Materiál | Hliník |
Model počítače | Raspberry Pi 4B |
V krabičce | Samostatně |
Diskuze
3 recenze KKSB prémiová hliníková krabička pro Raspberry Pi 4 s pasivním chladičem, šedá
Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.
Miroslav Adámek –
Po výměně originální krabičky klesla teplota z 78°C na 54°C. Testy provedený při pokojové teplotě 24°C. Pro mě vynikající výsledek. Dokonce jsem zkusil přetaktovat RPI ze standardních 1500 na 1750 MHz a vše bez problémů. Teplota po přetaktování cca 56°C. Za mě pět hvězdiček.
Pavol Tomik –
Krasny design a spracovanie.
Teplota o 22 stupnov nizsie oproti original krabicke.
Vyssia cena = vyssi standard 🙂
Radovan Navratil –
Po více jak ročním používání mohu směle říci, že za mne “zklamání” Teplota pouzdra je opravdu velmi vysoká a teplota samotného RPI 4B 4GB je vyšší, než např.: Hliníková krabička “CAS053”
Mohu porovnat několik pouzder a tohle je opravdu jen designový kousek.