Zonepi krabička pro Raspberry Pi 4B a TV HAT, galaxy

Hodnoceno 5.00 z 5 na základě 2 hodnocení zákazníků
Kód: 3DP030
Značka: Zonepi
Skladem 5 a více kusů
229,00 
189,26  bez DPH
Rpishop CLUB
Za nákup tohoto produktu získáte 2 bodů.

Speciální krabička pro televizní tuner TV HAT a Raspberry Pi 4B.

Více

Popis

Zonepi krabička pro Raspberry 4B a TV HAT, galaxy

Speciální krabička pro televizní tuner TV HAT a Raspberry Pi 4B.

Součástí balení jsou navíc dva vyšší (aktuálně 15mm) distanční sloupky a prodloužený GPIO nástavec, kterým nahradíte dodávaný v balení s TV HATem (aktuálně tento) pro montáž TV HATu “dál” od Raspberry Pi, abyste mohli zároveň použit velký pasivní chladič pro chlazení procesoru, doporučujeme Hliníkový chladič 27.8 x 27.8 x 11.2mm nebo aktivní chladič Fan SHIM, nicméně nebude možné použít tlačítko. Krabička lze kombinovat se Zonepi VESA držákem.

Raspberry Pi 4B osazené TV HATem zacvakněte do dna krabičky (začněte stranou s konektory USB-C / microHDMI / JACK) a přiklopte víkem. Konektor pro anténu a microSD kartu připojte až po sestavení krabičky. Nakonec můžete krabičku sešroubovat.

Tisk na zakázku

U všech našich krabiček je možná modifikace podle potřeb zákazníků. Potřebujete uzavřít některé konektory, změnit barvu, přidat logo či udělat krabičku na míru pro Raspberry a nějaký modul? Napište nám na 3dtisk@zonepi.cz a můžeme začít pracovat na řešení přímo pro Vás.

Vlastnosti

• Určení: Raspberry Pi 4B a Raspberry Pi TV HAT
    • Materiál: PLA
    • Barva: galaxy black
    • Rozměry: 101 × 74 × 36 mm
    • Přístupné porty a konektory: napájecí USB-C, 4x USB, Ethernet, 2x microHDMI, jack, slot na micro SD kartu, výstup pro anténu, kamera a displej*

*Průřezy v krabičce umožňující vyvedení plochých kabelů a drátových propojek.

Obsah balení

• 1 × Zonepi krabička pro Raspberry Pi 4B a TV HAT, galaxy
  • 4 × ocelový šroub
  • 4 × nalepovací gumová nožička
  • 4 x čtvercová matice M3
  • 2 x vyšší ( 15mm) distanční sloupek pro TV HAT
  • 1 x 2x20pinový GPIO nástavec

Parametry

Barva Černá
Materiál Plast
Model počítače Raspberry Pi 4B
V krabičce S dalšími moduly

Diskuze

Pro přidání dotazu je třeba se přihlásit
Momentálně zde nejsou žádné dotazy

2 recenze Zonepi krabička pro Raspberry Pi 4B a TV HAT, galaxy

1. Vít Janoušek

Trochu hůře se otevírá – mám obavy abych něco neulomil. Nejdříve se tam zasunou porty USB-C & HDMI & jack, pak teprve se docvakne druhá strana desky (což mi nešlo moc dobře, bylo nutno více síly než mi bylo milé). Otvor pro anténní konektor by měl být až k horní hraně krabičky pro případ že má člověk trochu vyšší chladič. Jinak je to dobré.

2. Petr Palicka

Celkově mám z krabičky dobrý dojem. Je na ní pár much, které by bylo fajn vychytat. Dodávaný header pro možnost vyššího chladiče má jenom mnohem delší piny pro nasazení TV hatu, takže po nich lze relativně volně posouvat TV hat do potřebné výšky. Co trošku kulká je, že jsem musel malinko poopravit třeba otvor pro USB-C a packu přidržující desku RPi. Deska tam šla původně fakt dost natěsno. Po proškrábnutí zmíněných částí a malinko jednoho rohu je to ok a deska jde snadno dovnitř i ven. Jediná vada na kráse je, že západka přidržující desku zůstává mírně vytlačená mimo obrys krabičky.
    Pozitivní je, že se dovnitř v pohodě vešel i Fan SHIM, ten milimetr navíc pod pinheaderem je úplně v pohodě. Škoda je, že tlačítko na Fan SHIM je uvnitř krabičky nedostupné, přitom by stačilo mírně upravit design a šlo by normálně používat – jakmile budu mít chvíli na hraní, udělám si tam zářez pilkou a vytvořím tak jazýček podobný tomu co přidržuje desku . Zatím nemám vyzkoušeno, ale nevidím důvod, proč by to nefungovalo.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Počkejte prosím