Oficiální Raspberry Pi 4B krabička, malinová/bílá

Hodnoceno 4.00 z 5 na základě 5 hodnocení zákazníků
Kód: OFI050
Značka: Raspberry Pi
Skladem 5 a více kusů
139,00 
114,88  bez DPH
Rpishop CLUB
Za nákup tohoto produktu získáte 1 bodů.
Více informací

Oficiální krabička pro Raspberry Pi 4B s odnímatelným víkem a boky kombinující ikonickou malinovou a moderní bílou barvu.

Více

Popis

Oficiální 4B krabička, malinová/bílá

Krabička pro Raspberry Pi 4B s odnímatelným víkem a boky kombinující ikonickou malinovou a moderní bílou barvu.

Alternetivní barevná kombinace: Oficiální 4B krabička, černá/šedá

Britští designéři vtiskli této krabičce nezaměnitelnou podobu, která odráží krásu, jednoduchost a eleganci samotného Raspberry Pi. Nejen že skvěle vypadá, oficiální krabička také skvěle funguje! Umožňuje snadný a opakovaný přístup ke všem částem Raspberry Pi a v mezičase ho chrání před mechanickým poškozením, prachem a statickou elektřinou.

Specifikace

• Konstrukce:
    • 2 díly
    • odnímatelné víko
    • žádné šrouby
  • Materiál: plast
  • Barva: malinová/bílá
  • Rozměry:
    • Hloubka: 9,6 cm
    • Šířka: 7 cm
    • Výška: 2,8 cm
  • Gumové nožičky: ano (nalepovací, součástí balení)
  • Přístup ke konektorům: neomezený
  • Viditelnost kontrolek: ano

Obsah balení

• 1× Oficiální 4B krabička, malinová/bílá

Parametry

Barva Bílá, Bronzová, Černá, Červená, Duhová, Fialová, Hnědá, Malinová, Modrá, Oranžová, Průhledná, Růžová, Šedá, Stříbrná, Zelená, Zlatá, Žlutá, Purpurová, Růžové zlato, Svítivě oranžová, Svítivě zelená, Svítivě žlutá
Materiál Plast
Model počítače Raspberry Pi 4B
V krabičce Samostatně

Diskuze

Pro přidání dotazu je třeba se přihlásit
Momentálně zde nejsou žádné dotazy

5 recenzí Oficiální Raspberry Pi 4B krabička, malinová/bílá

1. David Jagoš

Slyšel jsem, že oficiální krabička má problémy s chlazením, ale nedal jsem na to. Přeci jenom je to originální příslušenství od RPF, že? Rozhodl jsem se tedy dát krabičce šanci.
    Po hodině běhu, kdy jsem schválně nic nedělal (jen jsem nechal zobrazonou plochu), Raspberry Pi v této krabičce dosáhlo 83 °C a začlo podtaktovávat procesor. Teplota okolí byla 18 °C, tedy ideální podmínky. Ani si nechci představovat, co by se dělo při těch 35° vedrech, co byly ještě před pár dny.
    Oficiální krabička, v níž se Raspberry Pi přehřeje, i když ho vůbec nepoužíváte, je naprosto nepřijatelná. To snad v RPF ani nemohli mít v ruce než to začli prodávat, protože tak obrovského nedostatku si prostě nejde nevšimout.
    Naprosto nepoužitelné, rozhodně nekupujte.

2. Peter Kara

Provedení krabičky je hezké. Plastové tvary jsou hezky propracované a raspberry /RPI/ sedí v krabičce opravdu hezky. Nicméně musím souhlasit s předchozím příspěvkem. RPI se přehřívá i když se do krabičky umístí největší možný pasívní chladič. RPI bude v pohodě, pokud se do bílé poloviny krytu udělá otvor a na krabičku lze připevnit malý větráček /pozor krabička má krom dna oblé tvary, tudíž to bude piplačka/. Nejmenší větráčky by šlo použít taky, ale jsou docela drahé. Ještě zkusím vtěsnat do kravičky malý pasiv s větrákem a uvidíme – možná se povede.

3. Peter Kara

Do krabičky jsem vtěsnal ventilátor SUNON MC30060V1-A99, 5VDC a chladič HTS010 35x35x6. Krabička byla bez otvorů a CPU bylo bez zátěže. Ventilátor běžel na 3,3VDC. Běh na plné napájecí napětí je nepřípustně hlučné. Běh větráčku na 3,3VDC v uzavřené krabičce je bez problému ve dne, no v noci by u toho spát šlo jen někomu. Při okolní teplotě 28,4°C se teplota CPU ustálila na 65°C během hodiny. Za další hodinu byly na této teplotě i okolní komponenty – což asi nebude nejlepší. Krabička byla horká. Po otevření krabičky padla teplota CPU na hodnotu 47°C. Řekl bych, že provoz bez otvorů není dobrý nápad. Škoda, že nejde připojit obrázek.

4. Zdeněk Krist

Krabička je bitelná, dobře sedí a jednoduše se otevírá.
    K přehřívání… přiznám se, že jsem to nikterak dlouze netestoval, ale žádný negativní vliv jsem nezaznamenal.
    Podle informací na oficiálním fóru bylo RPi4 úspěšně testováno při 150 °C, tak předpokládám, že teploty okolo 85 °C (které dle testů zařízení bez chladiče dosahuje), by neměly být problém.

5. Michal Žůrek

Stará krabička pro RPI 3 podle mě byla navržená lépe, byla bytelnější a nerospadla se v rukou. Tato nová se minimálně u mého kusu střašně snadno tevírá, stačí ji nepatrně stisknout a už se mi otevře. Možná je to chyba jen mého kusu, ale nevěřím že by v této podobě obstála třeba pád ze stolu. Raději bych si připlatil 100Kč za lepší a odolnější podobu. Uvnitř krabičky je hodně teplo, ale to je chyba RPI, ne krabičky.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Počkejte prosím